Dinner with friends

Arrangerar du en konferens i Helsingborg och vill att deltagarna ska få uppleva mer av stadskärnan än bara konferensanläggningen? Då är Dinner with friends ett perfekt koncept. Gästerna får knyta nya bekantskaper samtidigt som de får uppleva kulinariska Helsingborg!

Vad är Dinner with friends?

Dinner with friends innebär att konferensmiddagen inte är på konferensanläggningen, utan fördelas ut på flera restauranger i Helsingborgs stadskärna. På så sätt får konferensgästerna uppleva mer av Helsingborg än bara konferensanläggningen. Gästerna bokas in på ett antal olika krogar, beroende på hur många de är, och först samma dag får de reda på vilken restaurang de kommer besöka och vilka de får som bordsgrannar. 

Skapa nya bekantskaper och njut av kulinariska Helsingborg!

Ett långbord med ett antal personer på varje sida. På bordet står tallrikar med olika rätter och vin- och ölglas.

Praktisk information

  • HBG City bokar bord på ett antal utvalda restauranger (ca 10-15 pers/bord).
  • Varje restaurang sätter samman en trerättersmeny till ett värde av ca 600 kr exklusive dryck.
  • Konferensarrangören erbjuder sina gäster att boka en trerättersmiddag utan att de i förväg vet vilken restaurang de ska till och vem de har som bordsgrannar. Gästerna bokar via arrangören och betalar i förväg, samt anger eventuella allergier och specialkost.
Vill du veta mer eller boka? Tveka inte att kontakta oss!
En man och en kvinna sitter vid ett bord på en restaurang och skålar med en tredje person som man bara ser armen på. De skålar med ölglas. På bordet står tallrikar med mat och ett par ölflaskor.
Ett bord på en restaurang med tallrikar och glas. På ena sidan av bordet ser man en man som äter.

Är du nyfiken på vad Helsingborgs stadskärna har att erbjuda i matväg? Spana in citys krogar, caféer och barer här.

Rulla till toppen