Bo i Helsingborg

Ska ni bo över i Helsingborg? Här finns boende för alla smaker. Efter timmar av shopping, god mat och upplevelser är det magisk att krypa ner i en nybäddad hotellsäng. Kanske än mer magisk är det att hugga in i frukostbuffén morgonen efter, och ladda med energi inför en ny spännande dag i Helsingborg.

Hotell i city

Clarion Grand Hotel

Clarion Grand Hotel är ett av Helsingborgs äldsta hotell och ligger på Stortorget i centrala Helsingborg. På hotellet finns restaurang Kitchen & Table med Helsingborgs största ginbar. Ett stenkast från hotellet hittar du shopping, restauranger, kultur och nattliv.

Hotel Kärnan
Hotel Kärnan ligger mitt i centrum med närhet till shopping, restauranger och nöjen, mittemot Helsingborgs C. Varje rum är personligt, och inget rum är det andra likt. Hotellets centrala läge ger närhet till shopping, restauranger, nattliv, kultur och inte minst havet.

Clarion Hotel Sea U
Clarion Hotel Sea U ligger vid havet bara några få steg från stadskärnan och stadens nöjesliv. På Clarion Hotel Sea U finns AMA Nikkei Restaurant, Rooftop Bar och The Living Room – Dining and Bar. Hotellet har en exklusiv skandinavisk miljö och design samt en uppvärmd utomhuspool.

Hotell Linnea
Hotell Linnea är ett charmigt boutiquehotell i centrala Helsingborg. Hotellet har 38 hotellrum i olika storlekar, alla med sin egna unika prägel. Hotellet är beläget i den äldre delen av stadskärnan där du kan strosa runt på mysiga gågator och gränder.

Comfort Hotell Nouveau
Comfort Hotel Nouveau är ett trendigt hotell med moderna hotellrum. Hotellet ligger centralt med krypavstånd från Helsingborgs butiker, restauranger och barer. På Comfort Hotel finns det 96 rum, allt från smidiga enkelrum till större sviter.

Radisson Blu Metropol Hotel
På Radisson Blu Metropol bor du centralt, precis intill gallerian SöDER. På hotellets restaurang och bar – Nelly’s Food Etc. kombineras den livliga miljön med den utsökta maten. På hotellet hittar du även a little party, en champagnebar med noga utvalda kvalitétschampagner

Elite Hotell Marina Plaza
Elite Hotel Marina Plaza ligger i hamnen med utsikt över sundet och Helsingborg C som granne. Här bor du nära nöjen och sevärdheter i trivsamma rum och avslappnad atmosfär. Njut av en bit mat och dryck i någon av hotellets restauranger, The Bishops Arms eller Marina Bar & Bistro.

Scandic Oceanhamnen
Det moderna hotellet ligger i Oceanhamnen med havsutsikt i flera väderstreck. Från deras rooftop, som är den högsta i Helsingborg, kan du njuta av en vacker solnedgång över sundet. Helsingborg C med förbindelser via tåg, buss och båt ligger precis på andra sidan Varvsbron.

Elite Hotell Mollberg
Elite Hotel Mollberg är ett unikt och elegant hotell i centrala Helsingborg. Hotellet har har 131 rum med egen karaktär. Här bor ni mitt på det vackra Stortorget, med shopping, restauranger och nattliv precis intill. Njut av mat och dryck på restaurangerna At Mollbergs eller Paolo’s.

The Vault Hotel
The Vault är ett elegant boutiquehotell i en före detta bank från 1800-talet med fantastisk arkitektur och vackra detaljer. Hotellet är omgivet av butiker och restauranger och på hotellet hittar du även deras italienska restaurang Venti och hotellbaren The Atrium Bar.

Good Morning+ Helsingborg
Good Morning+ Helsingborg ligger tillgängligt i södra delen av Helsingborg med gångavstånd till Helsingborgs stadskärna. Hotellet har 164 hotellrum, relax med bastu och gym. De erbjuder gratis parkering för er som kommer med bil.

V Hotel
V Hotel är ett mysigt litet boutiquehotell som ligger i ett äldre kvarter med små gränder och vacker arkitektur, precis intill Helsingborgs shoppinggata. Njut av god mat i deras bistro eller besök någon av krogarna runt om hotellet.

Rulla till toppen