City Awards

Varje år utser vi tillsammans med helsingborgarna citys bästa verksamheter! Vinnarna i City Awards 2024 är korade. Stort grattis till alla välförtjänta vinnare och tack till alla som röstat!

Vinnarna i City Awards 2024

Årets Café
Bruket Kaffebar

Årets Salong
Gents

Årets Restaurang
Yoko

Årets Butik
FAB Studio

Årets Bar
Pub Nessie

Årets Nykomling
KorvOlle

Årets Servicestjärna
Sanna Annerstedt
Margit Café

Årets Fastighetsägare
Jefast

Årets Citystjärna
Jan-Erik Johansson
Wihlborgs

I samarbete med:

Röstningen är avslutad

Röstningen i City Awards är nu avslutad. Stort tack till alla som röstade! Vad händer nu? De tre finalister med flest röster i varje kategori får ett hemligt besök av en jury som kommer att göra sin bedömning utifrån olika kriterier. Vinnarna presenteras 13 mars. 

City Awards är vårt årliga evenemang där Helsingborgs bästa verksamheter ska utses. Tillsammans med helsingborgarna ska årets butik, restaurang, café, bar, salong och nykomling utses. Du kan rösta på dina favoriter fram till och med 11 februari. Därefter kommer tre finalister i varje kategori få ett hemligt besök av en jury som kommer göra sin bedömning utifrån olika kriterier. De verksamheter med högst poäng från juryn är årets vinnare i City Awards. Vinnarna presenteras 13 mars. 

I år har vi två helt nya kategorier, nämligen Årets Bar och Årets Nykomling. Kategorin Årets Nykomling innefattar nya verksamheter som öppnade i Helsingborg city under 2023. 

Vi ska även utse Årets Servicestjärna och Årets Fastighetsägare och vi behöver din hjälp att nominera. Från 22 januari till 11 februari kan du skicka in din nominering till Årets Servicestjärna och Årets Fastighetsägare. 

Du som röstar i City Awards har chansen att vinna ett digitalt citypresentkort till ett värde av 500 kr. 

Årets Butik
Årets Café
Årets Restaurang
Årets Bar
Årets Salong
Årets Nykomling
Vet du någon som alltid ger service i stjärnklass och gör det lilla extra för att du ska få en fantastisk upplevelse? Nominera dom till Årets Servicestjärna i City Awards. Skriv din nominering nedan.
Vilken fastighetsägare tycker du engagerar sig extra mycket i Helsingborgs stadskärna och förtjänar att hyllas? Nominera dom till Årets Fastighetsägare i City Awards. Skriv din nominering nedan.

Fyll i dina uppgifter

Efter att du har klickat på "Skicka" nedan kommer ett verifierings-mejl att skickas till den e-postadress du har angett här. I det mailet behöver du verifiera din e-postadress genom att klicka på länken i mejlet för att din röst ska räknas. Kontrollera även din skräppost om du inte har mottagit mailet inom tio minuter.
Din e-post(Obligatoriskt)
Rulla till toppen