Projekt

Vi arbetar hela tiden med projekt i olika former och konstellationer. Vissa löper under flera år, andra är snabba insatser. En del drar vi igång själva och en del får vi möjligheten att vara en del av med city som fokus. Här kan du läsa om de senaste projekten och satsningarna vi arbetat och fortfarande arbetar med.

 

City Awards

Varje år utser vi årets butik, restaurang och café i Helsingborg city. Vi delar även ut pris till årets servicestjärna, eldsjäl och fastighetsägare. Vinnarna hyllas vid en fantastisk galakväll dit alla medlemmar är bjudna.

#tillsammansförcity

I början av coronakrisen våren 2020 lanserade vi kampanjen #tillsammansförcity, för att belysa vikten av att fortsätta stötta city och alla verksamheter. Huvudbudskapet i kampanjen var att tillsammans bevarar vi vår stadskärna levande.

CityArtHbg

Tomma lokaler och skyltfönster får liv tack vare lokala konstnärer och sponsrande företag. Syftet med projektet är att främja våra lokala konstnärer och samtidigt ge våra citybesökare en trevlig upplevelse under tiden en lokal står tom.

Rulla till toppen