Projekt

Vi arbetar hela tiden med projekt i olika former och konstellationer. Vissa löper under flera år, andra är snabba insatser. En del drar vi igång själva och en del får vi möjligheten att vara en del av med city som fokus. Här kan du läsa om de senaste projekten och satsningarna vi arbetat och fortfarande arbetar med.

City Awards

Varje år utser vi årets butik, restaurang, café, salong, pub och nykomling i Helsingborg city. Vi delar även ut pris till årets servicestjärna, citystjärna och fastighetsägare. Vinnarna hyllas vid en fantastisk galakväll dit alla medlemmar är bjudna.

Purple Flag 

Vi vill ha en levande, trygg och attraktiv stadskärna, som känns välkomnande och som inbjuder till aktivitet och vistelse. Inom Purple Flag arbetar vi sedan hösten 2016, tillsammans och genom bred samverkan, för att skapa en jämställd, trygg och attraktiv stad med ett varierat utbud och aktiviteter för alla även efter klockan 17.

Fyra personer sitter vid ett bord på en restaurang och äter. Till vänster sen man en ung kvinna i grå skjorta, till höger om henne en ung kvinna i gul t-shirt, till höger om henne en ung man i mörkblå skjorta och längst till höger i förgrunden kan man ana en kvinna. På bordet står vinglas, ölglas och bubbelglas och smårätter. De sitter i en brun skinnsoffa.

Dinner with friends

Arrangerar du en konferens i Helsingborg och vill att deltagarna ska få uppleva mer av stadskärnan än bara konferensanläggningen? Då är Dinner with friends ett perfekt koncept. Gästerna får knyta nya bekantskaper samtidigt som de får uppleva kulinariska Helsingborg!

En man i mörkt klädd man kommer ner från en rulltrappa. Mannen är suddig eftersom han är i rörelse. I förgrunden står en reklamskylt med svart skärm och vit text. Det står Jag sponsrar bara gängkrig när jag är med polarna men stor, vit text. Nere i vänstra hörnet står det "Vissa saker är svåra att ursäkta. Som att cannabis är en av de största inkomstkällorna för svenska kriminella gäng. Läs mer på krogarmotknark.se.". Nere i högra hörnet finns en vit logga med texten "Krogar mot Knark".

Trygg på krogen

Helsingborg citys krogar samverkar för att skapa en tryggare krogmiljö och minska förekomsten och användningen av narkotika på krogen. Vi arbetar med Krogat Mot Knark som är en nationell metod som bygger på samverkan, utbildning och effektiv tillsyn.

Rulla till toppen