Trygg på krogen

Helsingborg citys krogar samverkar för att skapa en tryggare krogmiljö och minska förekomsten och användningen av narkotika på krogen. 

Krogar Mot Knark

Krogar Mot Knark är en nationell metod som bygger på samverkan, utbildning och effektiv tillsyn. Visionen är att bransch och myndigheter tillsammans skapar en trygg och säker krogmiljö fri från narkotika för såväl gäster som personal. 

Usla Ursäkter
Sommaren 2023 lanserades kampanjen Usla Ursäkter som är en del av det nationella arbetet Krogar Mot Knark. Usla Ursäkter är en nationell upplysningskampanj och Helsingborg är en av elva städer som stod som avsändare. Tidigare kampanjer har ofta fokuserat på att lyfta de negativa konsekvenserna av narkotikaanvändning för individen, medan Usla Ursäkter belyser de följder som drabbar andra och är svårare att ursäkta. Mord, finansiering av terrororganisationer, skövlad regnskog och barnarbete är en del av kampanjens budskap.

En svart affisch med vit text på en grön dörr. På affischen står det Jag stöttar bara barnarbete när det finns något att fira i snirklig text.

Medverkande krogar i Helsingborg

AMA Restaurant
At Mollberg
Bara Vara
Bishops Arms Marina Plaza
Bishops Arms Mollberg
Bistro V
Brasseriet
Bruket Kaffebar
Bollbrolyckan
Clarion Grand Hotel

Clarion Hotel Sea U
Club Sirocco
Restaurang Edelweiss
Elite Hotel Marina Plaza
Elite Hotel Mollberg
Hamnkrogen
HEAT
Kappa Bar
KOL & Cocktails
Le Cardinal

Madame Moustache
Marina Bar & Bistro
O’Learys
Paolo’s
Pub Nessie
Pålsjö Krog
Restaurang Oasen
Scandic Oceanhamnen
Scandic Helsingborg Nord
Sillen & Makrillen

Telegrafen
The Social
The Tivoli
The Vault Hotel
Utposten
V Hotel
Vinpublik
Yoko
Ålgrändens Ost & Deli

Rulla till toppen