Drottninggatan

På Drottninggatan, Helsingborgs paradgata med stora rymliga ytor samsas människor på språng med de som njuter på en uteservering. Stråket kantas av nya moderna busshållplatser och flera av stadens kulturhus såsom Stadsteatern, Konserthuset och Dunkers Kulturhus. Här finns kritikerrosade restauranger blandat med anrika butiker, inredningsbutiker och delikatessbutiker. Från Drottninggatan är det bara ett par minuters promenad till mysiga gågator, havsnära restauranger och gröna parker.

 

Upptäck hela city

När du har tagit in atmosfären på Drottninggatan, njutit av kulturen och känt pulsen av staden kanske det kan vara dags att leta sig vidare i resten av stadskärnan. Upptäck andra favoritplatser, testa nya restauranger och leta upp spännande butiker i city.

i förgrunden ser man blommor i olika färger, lila, vita, blåa och gröna växter. i bakgrunden ser man två äldre hus, båda har uteserveringar och uppfällda parasoll.

Gamla stan

I det charmiga området Gamla stan välkomnas du först in på Maria torg. Här samlas människor på uteserveringar och minglar med varandra. Strax intill ligger Bruksgatan med härliga butiker, caféer och fler restauranger. 

Ta en promenad längs Kullagatan, där du finner allt från internationella varumärken till lekplatser för barnfamiljer. Slå dig ner i skuggan på en uteservering och njut av en god fika eller en härlig lunch. 

Söder

Utforska söder, en ungdomlig oas där kultur möter äventyr. Från biografer till bowling, hitta spännande restauranger och lekplatser för hela familjen. Upplev en värld av smaker och möten i denna livliga stadsdel.

Norra och Södra Storgatan

Upptäck kulinariska äventyr i detta restaurangtäta område, där unika koncept och trendiga barer väntar. När natten faller vaknar området till liv med livliga uteserveringar och hotell längs gatan.

Järnvägsgatan

Livet pulserar längs Helsingborgs centrala gata, där Centralstationen är navet för resor. Butiker, caféer och restauranger på Järnvägsgatan lockar till både snabba stopp och avkopplande stunder i stadens hjärta.

Oceanhamnen

Njut av Helsingborgs senaste tillägg, Oceanhamnen, där vatten omger dig från alla riktningar. Här finns moderna hotell och kreativa platser som fångar stadens själ av modernitet och kustliv.

Rulla till toppen