Jul i city

Borsta bort blötsnön från mössan, kliv in på kvarterskrogen. Möt upp vänner, familj, nära och kära. Sätt dina frusna händer mot en rykande kopp varm choklad, ta en stor tugga av årets första lussebulle. Inspireras av säsongens läckerheter i butikerna, se de vackra skyltfönsterna och njut av glittrande vinterljus!

Juliga smaker

I juletid spelar maten, drycken och alla söta godsaker stor roll för att komma i riktig julstämning! Doft av varm glögg, kryddiga pepparkakor, saftiga lussebullar. Samla nära och kära. Boka in julbordet, nyårssupén och njut av de juliga och festliga smaker som julen bjuder på!

Isbana

I år kommer isbanan på Sundstorget äntligen tillbaka! Isbanan är på plats mellan den 3 december – 25 februari. Ta en fartfylld tur på isen under de vackra vinterljusen. Isbanan bemannas av Helsingborgs Hockeyclub Ungdom fredagar kl 16.00-20.00, lördagar och lovdagar 12.00-20.00 samt söndagar 12.00-18.00. Under de bemannade tiderna kan du hyra skridskor och hjälm på plats. Det går såklart bra att ta med sig sina egna grejer också! *Avvikelser kan förekomma vid dåligt väder eller helgdagar. 

Jultåget

Åk det mysiga lilla jultåget från Nordpolen till Sydpolen! Passa på att njuta av alla vackra vinterljus längs vägen. Jultåget rullar under helgerna i december mellan den 3-23 december.  Jultåget avgår från Sundstorget med slutstation på Mäster Palms plats. Se tidtabell för perioden nedan. 

Ge bort hela city i julklapp! Ett citypresentkort ger mottagaren möjlighet att enkelt ta del av shopping, mat, nöjen, salonger, hotell, kultur och upplevelser i Helsingborg. Vi har ett digitalt och ett fysisk presentkort. Välj det som du tycker passar bäst! 

Jullovstips

Jullovet stundar och det finns massor av roligt att hitta på i city! Vi har samlat våra bästa tips på hur du spenderar ett aktivt, fartfyllt och roligt jullov i Helsingborgs stadskärna! 

Jul i SöDER Gallerian

Kom in i värmen och upplev julglädjen på Galleria SöDER! Under hela december kommer du kunna ta del av juliga aktiviteter i gallerian för hela familjen! 

Under december kommer även SöDER att överraska 14 stycken lyckliga besökare som handlar hos verksamheterna i gallerian, kanske blir det du?

Ge bort en julklapp

Skänk julklappar hos oss under december månad! I samarbete med Frälsningsarmén kommer paketen till familjer & barn som behöver lite extra hjälp för att känna julglädjen.

 

Träffa tomtefar & tomtemor

Tomtefar & tomtemor kommer på besök, hela vägen från nordpolen, hos SöDER.

Julklappsjakt

Hur många julklappar kan du hitta? Leta och räkna julklapparna som finns på flera ställen i gallerian. Hos tomten i vårt tomteland finns julklappar både högt och lågt samt att vi har redan har fått några julklappar levererade under granen. Hur många lyckas du räkna ihop till?

Lämnar du in rätt antal julklappar har du chans att vinna ett valfritt presentkort hos någon av våra verksamheter.

Mer jul i city!

Öppet hus för alla ensamma hos Tacobar – 24/12 

Homecoming Party på Heat – 25/12

Christmas Party på Bollbrolyckan – 25/12

The Big Homecoming Party på The Tivoli – 25/12 

 

Juldagen på Yoko Dinner Club, öppet till 05.00 – 25/12


En stilsäker julfest

Njut av en hotellnatt

Handla julklappar

Njut av julen i city!

Rulla till toppen