Juliga lördagar

Juliga smaker, stämningsfulla toner och en maximal mysfaktor är vad vi kan förvänta oss under de juliga lördagarna i city. Shoppa julklappar i lugn och ro, mys runt på stan och låt julkänslorna skölja över dig!

23 december

Dagen före dopparedan! Gör dina sista ärenden inför julafton, men glöm inte att stanna upp och njuta också i julstressen. Ta en paus och åk lite skridskor, njut av en god fika och sup in julfriden inför den stora dagen! Varför inte passa på att ta del av aktiviteterna i city medans julskinkan griljeras eller laxen gravas? 

Träffa tomten

Tomten kommer på besök i city! Kom och träffa honom på Kullagatan och lämna in önskelistan. Har du varit tillräckligt snäll i år kanske dina önskningar går i uppfyllelse! 

*Tomten kommer att gå längs med gatan och har ingen fast mötespunkt. 

Åk med jultåget!

Åk med i jultåget från nordpolen till sydpolen! Tåget avgår från Sundstorget med slutstation på Mäster Palms plats. Tåget går mellan klockan 12-16.   

Kullagatans nissar

Kullagatans nissar strosar längs med stråket och bjuder alla glada och snälla barn på godsaker mellan klockan 12.00-16.00.

Åk skridskor

Snöra på skidskorna och glid runt på isen på Sundstorget! Har du inte egna skidskor finns det att hyra på plats under bemannade tider. 

Swish for a wish

Swisha för att önska! När du swishar din önskan tänds julgranen och det spelas julmusik. Testa lyckan själv på plats vid Sundstorget.

Rulla till toppen