Chill på Mäster Palm

Tisdagar 4  juli – 8 augusti

 17.00 – 19.00

Under sex tisdagar i rad bjuder vi, tillsammans med Jefast och verksamheterna runt Mäster Palms plats in till ett härligt häng! Lokala trubadurer spelar sköna toner, torget fylls med tropiska palmer, krogarna laddar upp med godsaker på menyn och det blir roliga tävlingar!

Trubadurerna spelar mellan 17.00-19.00. Ta med familj, vänner eller kollegorna och njut av musiken, delta i tävlingarna och fortsätt kvällen på någon av de härliga restaurangerna runt torget! 

Vid ostadigt väder ställer vi ALDRIG in, istället FLYTTAR vi in. Håll dig uppdaterad i våra sociala kanaler för att inte missa någon information om vart trubadurerna spelar vid busväder. 

Sommar

Den varma, sköna och underbara sommaren levererar mycket härligt! Chill på Mäster Palm bjuder in dig till somrig underhållning och skapar mervärde under sommarens tisdagar! 

Glädje

Ta med vänner, familj, bekanta och kollegor för att njuta av en eftermiddag och kväll på Söder! Umgås tillsammans, träffa nya människor och passa på att stanna lite längre på någon av restaurangerna runt torget! 

Stämning

På plats kommer det finnas trubadurer och band som bidrar till en stämning endast livemusik kan skapa! Luta dig tillbaka och njut av underhållningen, musiken och go stämning på Mäster Palm!  

Artister & trubadurer

4 juli

COOLGATORS

Här får du njuta av riktiga  50, 60 och 70 – tals klassiker! Med guitarr och kontrabas skapar Coolgators härlig stämning på Mäster Palm.

11 juli

BENGT – ERIK SKANTZ

När Bengt – Erik kommer till Mäster Palm får vi njuta av saxofon och klassisk musik. Njut av en trevlig middag runt torget och insup stämningen.

18 juli

IMPULSE DANCE

När Impulse Dance intar Mäster Palm kan du prova på Salsa och Bachata 17.00-17.20  för att resten av kvällen, fram till 20.00 njuta av musik och dansa som du vill på torget.

25 juli

COOLGATORS

Här får du njuta av riktiga  50, 60 och 70 – tals klassiker! Med guitarr och kontrabas skapar Coolgators härlig stämning på Mäster Palm.

1 augusti

HANNAH LUNDQVIST & THEO BYRLEN

Hanna & Theo bjuder på allt från 80 – tal och bakåt. Det blir classic rock till funk och pop – och med massa, massa sommarenergi!

8 augusti

DOS BALUBAS

Dos Balubas bjuder på allt från visor till pop, rock och disco på Mäster Palm. Musik du känner igen med låtar hela sällskapet garanterat kommer uppskatta. 

*Med anledning av oväder flyttar underhållningen in till Tacobar

Tävla varje vecka!

Varje vecka kan du vara med och tävla om fina priser från verksamheterna runt Mäster Palms plats! En lycklig vinnare dras per vecka. För att vara med i tävlingen besöker du de medverkande verksamheterna nedan. När du handlar får du ett blad med frågor som uppdateras varje vecka. 

Dina svar mailar du in till oss på tavling@helsingborgcity.se samt en motivering till varför just du vill vinna. Glöm inte att ange ditt namn, mailadress och telefonnummer när du skickar in dina svar! 

Lycka till! 

Vinster

Frukost för fyra personer på Comfort Hotel

Presentkort från Curry NamNam värde 100 kr

Meny Tapeo för två personer på Vibliotek

Presentkort från HBG City
värde 200 kr

Presentkort på Bastard Burger
värde 100 kr

Två timmars shuffleboard på Pitchers

Presentkort på Pinchos
värde 100 kr

Presentkort på Tacobar
värde 100 kr

Presentkort på Waynes
värde 100 kr

Presentkort på PaPaKanafa: Välj valfri Kanafa värde 89 kr

Fyll en bucket med godis från Hemmakväll värde 95 kr

Medverkande verksamheter

Om Mäster Palms plats

Mäster Palms plats ligger i hjärtat av Söder, mellan Stadsparken och Gustav Adolfs torg. Precis intill det öppna torget ligger flera trevliga restauranger, hotell, barer och butiker. Här finns även SöDER gallerian där du finner restauranger, salonger, matbutik, bio och mycket mer! 

Rulla till toppen