Shoppingkväll i city!

Vi bjuder in till en härlig shoppingkväll i city! Butikerna håller öppet extra länge, trubadurer skapar härlig stämning på stråken och det kommer kunna tävlas om fina priser. Runt Konsul Olssons plats rullar vi ut den röda mattan där vårens hetaste modetrender kommer visas på catwalken! 

Unna dig en kväll med shopping, nöjen, tävlingar och inspiration i stadskärnan.

25 APRIL

Shoppingpåse - Vit

16.30 - 19.30

Kvällsöppet

Under shoppingkvällen håller butikerna i city öppet lite längre än vanligt! Shoppa, flanera och låt dig inspireras i din egen takt. Många av butikerna kommer denna kväll även ha fina erbjudanden!

En gågata med folk som har eller ska shoppa. Två unga killar går tillsammans, två män och två kvinnor med shopping-påsar. I bakgrunden ser man träd och till höger ser man ett fik med uteservering.

Shopping

Ta del av stadskärnas härliga utbud av shopping! Det kommer finnas schyssta erbjudanden och inspiration. Kanske hittar du spännande plagg som kan utmana din stil i vår?

After Work

Gå direkt från kontoret och möt upp vännerna för en trevlig drink! Under kvällen kommer flera barer ha fina erbjudanden. Avrunda arbetsdagen och ladda upp för en kväll med shopping!

Catwalk

shoppingkväll med catwalk

Gatan runt Konsul Olssons plats förvandlas under kvällen till en härlig catwalk! 17.30-18.00 visas vårens hetaste trender upp av verksamheterna i city. En härlig show som influeras av kreativitet, återbruk och stilsäkerhet. 

Kvällsöppet

Butikerna håller denna kväll öppet extra länge! Shoppa i lugn och ro fram till klockan 19.30.

*Se vilka verksamheter i city som håller extraöppet nedan.

Musikaliska toner

Stämningen höjs med toner av lokala trubadurer i city. På Konsul Olssons plats spelar Skantz ljuva toner av jazz klockan 16.30-17.30 och även på norra Kullagatan 18.00-19.30. JJ Brothers hittar ni på Stortorget klockan 17.30-19.30 med klassiker från rock n roll, rockabilly och country. På Kullagatans innergård förgyller Anna Jett med en härlig mix av musik som passar alla klockan 18.00-20.00.

Tävlingar

en bild på ett härta i väster och blommor, framför ser man en hand som håller i en mobil med en bild på ett digitalt citypresentkort i guldig färg

Ingen shoppingkväll utan tävlingar! Denna kväll har en lycklig vinnare chans att ta hem det stora city priset med fina vinster från verksamheterna i city. Två lyckliga personer har även chansen att vinna vårt digitala citypresentkort på á 500kr. 

Aktiviteter under kvällen

Flera verksamheter har roliga happenings och event under shoppingkvällen, missa inte dessa!

 • Vandringsevent hos Naturkompaniet. Planera din vandring klockan 17.30 – ca 19.00 i butiken på Kullagatan.
  Under kvällen har de två fokusområden: Planera din vandring och vandra med barn. Mer information och anmälan hittar ni här.
 • Lös kluriga korsord på Kullagatan. Utanför Gina Tricot hittar ni oss från HBG City som delar ut korsorden.
 • After shopping musikföreställning på Röda Kvarn. Middagen serveras klockan 18.00 och föreställningen börjar klockan 20.00.
  Mer information och bokning hittar ni här. 
 • Flying Tiger tar med lyckohjulet och popcorn till Kullagatan vid Strömgränd. 
 • Fitness24Seven välkomnar till öppet hus där icke medlemmar får testa på gruppträning. De kommer att ha olika koncept som man får testa och alla passen

  kommer vara i 30 min med 10 minuters vila. 17.00-17.30 – Booty – Gruppträningssalen. 17.40-18.10 – Bodyattack – Gruppträningssalen. 18.15-18.45 – CyclingBeat – Cykelsalen. 18.20-18.50 – Bodypump – Gruppträningssalen. 19.00-19.30 – Bodybalance – Gruppträningssalen. Alla deltagare måste vara över 18 år och ha ombyten eller vara ombytta med rena träningsskor med sig. De har 25 platser per pass.

En uteservering med två personer i fokus, de äter mat och har dryck i glasen på bordet. I bakgrunden ser man grönska och andra människor som är på restaurangen

After shopping

För att avsluta shoppingkvällen på bästa sätt så kan ni ta er vidare på AW hos några av citys barer och restauranger. Nedan listar vi de verksamheter som har goa erbjudande under kvällen.

Restauranger

Passa på att fortsätta kvällen på stan och avnjut en trevlig middag efter shoppingen. City är fullt av trevliga restauranger! 

Upplev mer av city

Ta del av ännu mer nöjen i city, gå på bio, njut av kulturella upplevelser eller bowla. I city finns det alltid massor att uppleva!

Ge bort city i present!

HBG Citys digitala presentkort kan användas hos över 200 anslutna butiker, caféer, restauranger, hotell och salonger i city. Citypresentkortet är en perfekt gåva om man vill kombinera stora valmöjligheter med en god gärning för city.

En grafisk bild av ett guldigt kort med texten citypresentkort i svart. Ovanför texten finns en siluett av en skyline ritat med en tunn svart linje. Ovanför skylinen är en svart logga där det står HBG City.
Rulla till toppen