Äta

Restaurangstaden Helsingborg är en av Sveriges bästa. Från svensk husmanskost, via japanskt, fine dining, fantastisk kebab eller rustikt tjeckiskt. Listan är oändlig, och än har vi inte träffat någon som inte blivit mätt och glad i vår stad. Till och med centralstationen har fokus på härliga matupplevelser med ett särskilt restaurangtorg. Kanske är det här din matturné genom staden börjar? Gillar du att fika är Helsingborg rätt för dig, med mysiga vegankaféer, klassiska konditorier där historiens vingslag gör sig påminda i såväl inredning som meny, samt moderna latteställen för den som gillar den internationella känslan. Oavsett vad du söker och gillar – i Helsingborg möts vi gärna över en bit mat, en kaffe eller en drink.

Observera att inte alla restauranger och caféer tar emot citypresentkortet. Klicka här för att komma till en lista över restauranger och caféer som tar emot citypresentkortet. 

Två grafiska presentkort. Det vänstra kortet är guldigt med texten CITYPRESENTKORT på. Det finns även en logga med texten HBG City och en skyline ritad med en linje på kortet. Det högra kortet är vinrött med texten SMAKLIG MÅLTID på. Det finns även en ljus logga med texten HBG City och mat ritad med en linje på.

Här hittar du en lista över verksamheterna som tar emot citypresentkortet. 

Alla
Café
Restaurang
Livsmedel & Delikatess
Rulla till toppen