Ellas Hjältar

Insamlingsstiftelsen Ellas Hjältar.

Ellas hjältar är en stiftelse som hjälper drabbade barn i vårt avlånga land som på något sätt kämpar i sin vardag. Vi har valt att hjälpa alla, därför jobbar vi ej specifikt för en målgrupp, utan hos oss väger alla storys lika mycket.

Allt från sexuellt utnyttjade barn, svåra sjukdomar, våld, funktionshinder, psykisk ohälsa till mobbning. Listan är lång. Vi uppfyller barnets dröm men det som gör oss unika är att vi hjälper och stöttar HELA familjen före, under och efter att de fått drömmen uppfylld. Vi bygger upp familjen innan vi startar en insamling. Det kan handla om att hjälpa dem till rätt insatser, se till att myndigheter sköter sitt jobb eller koppla ihop dem med en liknande familj som varit i samma sits och kan agera som ett viktigt stöd. När vi ser att familjen är stark nog så startar vi vår insamling specifikt för dem, men vi lämnar dem inte när drömmen är förverkligad. Hos oss blir man en familjemedlem. Så vi fortsätter att hålla kontakt så länge familjerna behöver oss – som samtalsstöd, trygghet och problemlösare. Något som är otroligt viktigt för oss med.
 
Pengar till forskning och mediciner är viktigt men om resan känns outhärdlig, eller samhället sviker, och hoppet sakta tynar bort så behövs förståelse, styrka, gemenskap och en plats där hela familjen får känna sig trygg, sedd och hörd. Det är då vi rycker in. Och om barnen får vingar så hjälper vi familjerna att få den minnesvärda begravning de önskar.
 
Vårt arbete är stort och brett. Men det finns inget viktigare än att barn ska få vara barn, även i svåra stunder.

Hjälp oss hjälpa, bli en eldsjäl idag du med. Via vår hemsida kan du bli månadsgivare från 20kr/mån eller köpa ett av våra företagspaket!

 

Hemsida: www.ellashjaltar.se

Instagram: www.instagram.com/ellashjaltar/

Facebook: www.facebook.com/ellashjaltar

LinkedIN: https://www.linkedin.com/company/ellas-hj%C3%A4ltar/
 

St Jörgens Plats 4
252 20, Helsingborg
Rulla till toppen