Jefast

Vi har sedan 1977, då Jefast grundades, erbjudit attraktiva bostäder och lokaler i Nordvästra Skåne. Vi utgår ifrån centrala Helsingborg, här har vi attraktiva centrala bostäder och lokaler men kan även erbjuda bostäder och lokaler i centrala Höganäs. Vi driver även Helsingborgs nyaste citygalleria SöDER.

Anledningen till att vi valt att koncentrera verksamheten till Nordvästra Skåne är att så få regioner i landet har lika mycket att erbjuda. Här är det alltid nära till havet och till fantastisk natur med bra rekreationsmöjligheter. Samtidigt finns all service och bekvämlighet på nära håll, och Danmark på bara en turas avstånd. Vi som bor och arbetar här har det helt enkelt lite bättre!

Samma sak är det med alla som har valt att hyra bostad, butik, kontor eller kontorslokal av Jefast. Vi har som filosofi att erbjuda prisvärda bostäder och lokaler i attraktiva områden. För att kunna leva upp till detta är vi långsiktiga i vår förvaltning och förvärvar i första hand välbelägna kvalitetsfastigheter.

Vi hoppas att du ska trivas hos oss på Jefast!

Carl Krooks Gata 25
252 18, Helsingborg
Rulla till toppen