Rodin Reflexologi & Holistisk Hudvård

Min stora önskan är att salongen på Pålsjögatan 10 ska bli ett av dina käraste vattenhål, en oas för dig, din hud, kropp, sinne och själ.

I en tid då det känns som att just tid är en stor bristvara hoppas jag att tiden stannar för en stund när du blir ompysslad i den lugna och sköna atmosfär som råder på salongen.

Jag erbjuder resultatinriktade behandlingar i mysig miljö med ett personligt bemötande och ett holistiskt helhetsperspektiv.

Ett ofta återkommande tema hos människor jag möter är känslor av stress, oro och trötthet. Hudmässigt är förtida åldrande känslig/sensitiviserad hy, rosacea/perioral dermatit, vuxenacne, eksem också vanliga bekymmer. Genom att titta på huden, ställa adekvata hälsofrågor och behandla med hudvård när det behövs, reflexologi när det behövs, olika massagetekniker eller aromaterapi så har jag stora möjligheter att förbättra ditt välmående avsevärt.

Min förhoppning med salongen är att varenda människa som jag möter känner sig sedd, lyssnad på och trygg i mötet med mig och mina händer.

Hos mig är DU och din bokade tid i fullt fokus. Jag svarar inte i telefon eller betjänar andra kunder. Det är din tid och den är värdefull. Ingenting lämnas åt slumpen. Mitt mål är att att alltid ge dig det lilla extra och att ge en behandling med blandning av djupgående och terapeutiska tekniker i kombination med avslappning och resultat. Jag försöker hitta orsaken till ditt problem och inte bara lindra symtomet, därför skräddarsys alltid behandlingen efter dina behov.

Jag är oerhört tacksam för att få arbeta med det jag brinner för, att ta hand om och hjälpa andra människor, och vill rikta ett stort tack till alla underbara och trogna kunder.

Pålsjögatan 10
254 41, Helsingborg
Rulla till toppen