Sweet House Café tar

Citypresentkortet

Sweet House Café

På Sweet House Café finns allt gott du kan önska dig😊

Vårt koncept består av pannkakor, fruktsallader, smoothies, juicer, alkoholfria mojitos och glassrullar som i folkmun kallas Ice Cream Rolls 😋

Vi gör allt från grunden och målet är att vara så unika som möjligt.
Våra pannkakor serveras i stort sett med Nutella men vi har så klart andra valmöjligheter som Lotussås, vitchokladsås, vanlig chokladsås, jordgubbssås eller pistage sås.
Våra tallrikar börjar från en normal portion till en mega portion, på så sätt kan gästen välja det som passar hen bäst. Alla tallrikar serveras med färsk frukt och glass.
Till våra fruktsallader, smoothies, juicer och mojitos använder vi oss till största del av färska frukter, detta gör att smaken blir enormt fräsch och god. Fruktsalladerna serveras med glass, grädde och topping.
Ice Cream Rolls är vår unika glass som görs på plats där gästen själv får välja egna ingredienser. Som sedan förbereds, hackas och serveras på ett väldigt fint sätt.
Vi är dessutom proffs på kaffe. Vi rostar vårt kaffe på plats för att få så färskt kaffe som möjligt. Gästen har en bred kaffemeny att utgå ifrån, Chai latte och andra varma klassiker finns också på menyn.

🤗varmt välkomna 🤗

Södergatan 18
252 25, Helsingborg
Rulla till toppen