Helsingborgs lokala proffs hyllas i kampanj

I veckan startade HBG Citys kampanj Lokala Proffs som hyllar alla de fantastiska människor som verkar i stadskärnan. Samtidigt uppmanar kampanjen helsingborgare till att handla, äta och uppleva lokalt för att gynna verksamheterna i city.

Det är fjärde året i rad som HBG City gör kampanjen Lokala Proffs. Syftet med kampanjen är att lyfta alla de proffs som verkar i stadskärnan samtidigt som den visar det breda utbudet som city har att erbjuda.

– Vår stadskärna kryllar av lokala proffs som välkomnar helsingborgare och besökare med ett fantastiskt engagemang, stor kunskap och service i stjärnklass. De är väl värda att hyllas, säger Hanna Candell, VD på HBG City.

Bilderna i årets kampanj lyfter fyra områden i Helsingborg city: Gamla stan, Söder, Oceanhamnen och Kullagatan, där personer från olika yrkesgrupper frontar. Modellerna är personer som jobbar inom olika verksamheter i city, allt från restauranger, caféer och hotell till salonger, gym och kulturupplevelser. Ali Sandro Fahs, delägare av butiken Urban Modern på Kullagatan, är en av personerna som är med på affischerna.

– Det är jätteroligt att få vara en del av kampanjen! Lokala Proffs är en viktig kampanj som på ett kreativt sätt visar upp det breda utbudet och den stora variationen av verksamheter som finns i stadskärnan. Urban Modern, precis som många andra verksamheter i city, har haft en fantastisk sommar och med kampanjen hoppas vi ännu fler blir påminda om alla butiker, restauranger, salonger och andra aktörer som finns i city, säger Ali Sandro Fahs.

Årets kampanj består av bilder som är utformade som filmaffischer framtagna av helsingborgsbyrån ACME. Kampanjen kommer dels att synas i digitala kanaler men även som trycka affischer runt om i city.

– Det är viktigt för oss att lyfta alla de fantastiska människor som verkar i city. Kampanjen är ett sätt att uppmärksamma dem och den service och kunskap de besitter, samtidigt som den påminner helsingborgarna om vikten av att handla, äta och uppleva lokalt, säger Ebba Granbom, marknadskoordinator på HBG City.

Fler nyheter

Shoppande männisskor på Kullagatan i Helsingborg. Två unga killar går tillsammans, två män och två kvinnor med shopping-påsar. I bakgrunden ser man träd och till höger ser man ett fik med uteservering.
Kalas på Kullagatan!
I juni är det äntligen dags för Clas Ohlson, Kappahl, Lindex och Normal att öppna efter ombyggnationen...
En grafisk bild med gul bakgrund. Till vänster syns en blå och rosa logga med texten Pop up City. I mitten syns en blå grafisk bild av två personer på en vespa med en gitarr på ryggen. Till höger syns texten 27/4 The Demtones 25/5 Mojo Pin 16/6 Linus Polare.
Pop up City
Pop up City är en satsning där unga musiker har livekonserter i lediga lokaler i city. Vid tre tillfällen...
hoppborgar utomhus i en park. Hoppborgen är i olika färger och massor av barn som leker runt om kring. solen skiner och det är blå himmel.
Söderdagen den 25 maj!
Den 25 maj är det äntligen dags för Söderdagen igen! Söderdagen är ett evenemang där näringslivet, föreningar...
En animerad bild av Hans Alfredsons plats i Helsingborg city. Bilden är på en trappa, gröna träd och växter och man ser en man gå i trappan. Blommor i lila färger är längs trappan ner till platsen.
Invigning av Hans Alfredsons plats!
Äntligen är det dags att inviga Hans Alfredsons plats! Platsen norr om Stadsteatern, nedanför Cafe Étoile,...
Ett litet barn åker på en uppblås hoppborg. Barnet har krulligt hår och har en blå t-shirt med shorts. Hoppborgern går i färgerna gult, rött och blått.
Eid-firande på Gustav Adolfs torg i Helsingborg
Under den 10 april, 11 april och 13 april kommer det vara Eid-firande på Söderrummet, Gustav Adolfs torg...
Modevisning, en tjej är i fokus med gul jacka och svart blus med kraftig sminkning. I bakgrunden ser man många människor som fotar
Shoppingkväll i city!
Vi bjuder in till en härlig shoppingkväll i city! Butikerna håller öppet extra länge, trubadurer skapar...
påskliljor i gul färg som står i en kruka framför en stadsmiljö
Påsk i city!
Påsken närmar sig och i city händer det massor av roliga saker! Träffa påskharen, så ett frö, gå på konstrunda...
Ångfärjeparken, blommor och blå himmel
Vårtips!
Våren är äntligen här och vi har listat AW-tips och vart ni kan gå för vårens bästa quiz. Som vi längtat...
Fyra personer står bredvid varandra och håller varandra över ryggen. De ler och det står Teamfabriken på deras tröjor som är i olika färger.
Upplevelsekonceptet Teamfabriken öppnar i Helsingborg city
Efter sommaren öppnar det populära upplevelsekonceptet Teamfabriken på Södra Storgatan. Fokus kommer...
En kvinna står framför ett skyltfönster där det står Christina Fischer och opening soon.
Exklusiv second hand-butik öppnar på Fågelsångsgatan
Den 22 mars öppnar Christina Fischer, ett exklusivt second hand-koncept, på Fågelsångsgatan. Butiken...
Rulla till toppen