Klädkedjan Pelle P öppnar på Kullagatan i höst

I höst etablerar den svenska klädkedjan Pelle P sig på Kullagatan. Utbudet kommer bestå av ett noggrant urval av funktionskläder för både dam och herr av hög kvalitet. Butiken förväntas öppna i månadsskiftet oktober/november.

Pelle P är ett svenskt varumärke som erbjuder funktionskläder av hög kvalitet och design. Kollektionerna är inspirerade av idrottsmannen Pelle Petterssons livsstil och utbudet täcker behov för havet, skidbacken och golfbanan. I månadsskiftet oktober/november planerar Pelle P att slå upp dörrarna till butiken på Kullagatan 8 i Helsingborg.

Simon Danielsson, Retail Manager på Pelle P, är övertygad om att Kullagatans besökare är helt rätt målgrupp.

– Vi är väldigt glada och nyfikna på att etablera oss på den starka handelsgatan i Helsingborg där vårt varumärke Pelle P med garanti kommer att exponeras på bästa sätt för rätt målgrupp. Vår förhoppning är att detta är första steget för ytterligare etableringar i södra Sverige där vi för tillfället inte har så stor närvaro, säger Simon Danielsson.

Fastigheten som Pelle P öppnar sin butik i ägs av Stadsrum Fastigheter. Håkan Petersson, marknadsområdeschef på Stadsrum Fastigheter, ser Pelle P som ett bra komplement till det nuvarande utbudet på Kullagatan.

– Stadsrum Fastigheter strävar efter att etablera koncept som berikar och kompletterar utbudet på Kullagatan och på så sätt skapa ett mer attraktivt stråk för besökare. Pelle P bidrar till att gågatan blir än mer attraktiv med sitt noggranna urval av kvalitetsprodukter som länge efterfrågats, säger Håkan Petersson.

Även Martin Klinteberg, etableringsansvarig på HBG City, ser Pelle P som en etablering i linje med Kullagatans karaktär.

– Vi fortsätter att stärka utbudet på Sveriges äldsta gågata med fokus på det stilsäkra och personliga. Detta har Stadsrum Fastigheter anammat i samband med etableringen av Pelle P. Klädkedjan har redan ett starkt varumärke och står för såväl hög kvalitet som hållbara lösningar. I mina ögon är det ett perfekt tillskott på Kullagatan, säger Martin Klinteberg.

Fler nyheter

En animerad bild av Hans Alfredsons plats i Helsingborg city. Bilden är på en trappa, gröna träd och växter och man ser en man gå i trappan. Blommor i lila färger är längs trappan ner till platsen.
Invigning av Hans Alfredsons plats!
Äntligen är det dags att inviga Hans Alfredsons plats! Platsen norr om Stadsteatern, nedanför Cafe Étoile,...
Ett litet barn åker på en uppblås hoppborg. Barnet har krulligt hår och har en blå t-shirt med shorts. Hoppborgern går i färgerna gult, rött och blått.
Eid-firande på Gustav Adolfs torg i Helsingborg
Under den 10 april, 11 april och 13 april kommer det vara Eid-firande på Söderrummet, Gustav Adolfs torg...
Modevisning, en tjej är i fokus med gul jacka och svart blus med kraftig sminkning. I bakgrunden ser man många människor som fotar
Shoppingkväll i city!
Vi bjuder in till en härlig shoppingkväll i city! Butikerna håller öppet extra länge, trubadurer skapar...
påskliljor i gul färg som står i en kruka framför en stadsmiljö
Påsk i city!
Påsken närmar sig och i city händer det massor av roliga saker! Träffa påskharen, så ett frö, gå på konstrunda...
Ångfärjeparken, blommor och blå himmel
Vårtips!
Våren är äntligen här och vi har listat AW-tips och vart ni kan gå för vårens bästa quiz. Som vi längtat...
Fyra personer står bredvid varandra och håller varandra över ryggen. De ler och det står Teamfabriken på deras tröjor som är i olika färger.
Upplevelsekonceptet Teamfabriken öppnar i Helsingborg city
Efter sommaren öppnar det populära upplevelsekonceptet Teamfabriken på Södra Storgatan. Fokus kommer...
En kvinna står framför ett skyltfönster där det står Christina Fischer och opening soon.
Exklusiv second hand-butik öppnar på Fågelsångsgatan
Den 22 mars öppnar Christina Fischer, ett exklusivt second hand-koncept, på Fågelsångsgatan. Butiken...
Framför en vägg som har motiv av blommor på den står två kvinnor bredvid varandra och ler. Den ena kvinnan har en mörkgrå klänning och den andra har en svart blus med en svart/vit kofta på sig.
Blomsterbutiken FloristMakeriet flyttar till SöDER Gallerian
I mars flyttar blomsterbutiken FloristMakeriet till SöDER Gallerian. Till en början slår de upp dörrarna...
En man håller i ett barn och bredvid står en kvinna. De har leende på läpparna och barnet sträcker armarna framåt mot kameran. De står i en dörröppning framför sitt café. Väggen på huset är blått och har menyer på väggarna.
Bruket öppnar bageri och handel på Bruksgatan
I februari öppnar Bruket bageri & handel på Bruksgatan. Det är ägarna av Bruket kaffebar som står...
Claytivity
Keramikstudion Claytivity öppnar i Gamla stan
I januari öppnar keramikstudion Claytivity på Prästgatan 6 i Gamla stan. Keramikstudion kommer vara ett...
Rulla till toppen