Lakritsfabriken har öppnat ny butik på Helsingborg C

Den lokala aktören Lakritsfabriken har slagit upp portarna för en ny butik på Helsingborg C. Den nya butiken förväntas öppnade den 21 juli och har ett sortiment av lokalproducerad premiumlakrits.

Lakritsfabriken är en lokal tillverkare av premiumlakrits som varit verksam sedan 2011. Den nya butiken blir den tredje i Helsingborg, den här gången i city. Lakritsfabriken är redan idag närvarande i stadskärnan genom olika initiativ, bland annat har de sålt sina produkter från sin mobila lakritsvagn under flera event, de arrangerar det årliga eventet ”Helsingborg – med smak av lakrits” i nära samarbete med verksamheterna i city och de odlar även lakritsrötter på flera ställen i stadskärnan.

Martin Jörgensen, grundare av Lakritsfabriken, är entusiastisk över den nya etableringen och ser fram emot att komma ännu närmre sina kunder.

– Vi har alltid haft en stark koppling till staden och det är med stor glädje vi tar våra produkter närmare kunden. Att kunna erbjuda våra produkter på ett så tillgängligt sätt kommer verkligen att berika och förenkla upplevelsen för våra lojala kunder, säger Martin Jörgensen.

Det är Wihlborgs som äger Helsingborg C där den nya butiken öppnar. Wihlborgs ser Lakritsfabriken som ett bra komplement till det utbud som finns på Helsingborg C idag.

– Helsingborg C är idag en modern, trygg och inbjudande plats där både resenärer och besökare gärna uppehåller sig. Det är väldigt roligt att Lakritsfabriken, med sitt starka varumärke och sina uppskattade produkter, etablerar sig här och kompletterar serviceutbudet, säger Peter Siroky, förvaltare av Helsingborg C.

Martin Klinteberg, etableringsansvarig på HBG City, ser positivt på att Lakritsfabriken adderas till utbudet i city.

– Lakritsfabriken står för unicitet och är ett varumärke som redan är starkt förknippad med Helsingborg. Vår ambition är att fortsatta skapa en levande stadskärna och det är glädjande att man nu väljer att öppna en ny butik i hjärtat av staden. Denna etablering är ett skolexempel på vad vi menar med uttrycket ”Helsingborg ska vara värt en omväg”. Helsingborg C är en knutpunkt som inte bara garanterar flöde, utan ger varumärket en möjlighet att växa långt utanför stadens gränser. Jag är övertygad om att det är många med mig som ser fram emot att fysiskt få ta del av Lakritsfabrikens breda utbud i den nya butiken, säger Martin Klinteberg.

Fler nyheter

hoppborgar utomhus i en park. Hoppborgen är i olika färger och massor av barn som leker runt om kring. solen skiner och det är blå himmel.
Söderdagen den 25 maj!
Den 25 maj är det äntligen dags för Söderdagen igen! Söderdagen är ett evenemang där näringslivet, föreningar...
En animerad bild av Hans Alfredsons plats i Helsingborg city. Bilden är på en trappa, gröna träd och växter och man ser en man gå i trappan. Blommor i lila färger är längs trappan ner till platsen.
Invigning av Hans Alfredsons plats!
Äntligen är det dags att inviga Hans Alfredsons plats! Platsen norr om Stadsteatern, nedanför Cafe Étoile,...
Ett litet barn åker på en uppblås hoppborg. Barnet har krulligt hår och har en blå t-shirt med shorts. Hoppborgern går i färgerna gult, rött och blått.
Eid-firande på Gustav Adolfs torg i Helsingborg
Under den 10 april, 11 april och 13 april kommer det vara Eid-firande på Söderrummet, Gustav Adolfs torg...
Modevisning, en tjej är i fokus med gul jacka och svart blus med kraftig sminkning. I bakgrunden ser man många människor som fotar
Shoppingkväll i city!
Vi bjuder in till en härlig shoppingkväll i city! Butikerna håller öppet extra länge, trubadurer skapar...
påskliljor i gul färg som står i en kruka framför en stadsmiljö
Påsk i city!
Påsken närmar sig och i city händer det massor av roliga saker! Träffa påskharen, så ett frö, gå på konstrunda...
Ångfärjeparken, blommor och blå himmel
Vårtips!
Våren är äntligen här och vi har listat AW-tips och vart ni kan gå för vårens bästa quiz. Som vi längtat...
Fyra personer står bredvid varandra och håller varandra över ryggen. De ler och det står Teamfabriken på deras tröjor som är i olika färger.
Upplevelsekonceptet Teamfabriken öppnar i Helsingborg city
Efter sommaren öppnar det populära upplevelsekonceptet Teamfabriken på Södra Storgatan. Fokus kommer...
En kvinna står framför ett skyltfönster där det står Christina Fischer och opening soon.
Exklusiv second hand-butik öppnar på Fågelsångsgatan
Den 22 mars öppnar Christina Fischer, ett exklusivt second hand-koncept, på Fågelsångsgatan. Butiken...
Framför en vägg som har motiv av blommor på den står två kvinnor bredvid varandra och ler. Den ena kvinnan har en mörkgrå klänning och den andra har en svart blus med en svart/vit kofta på sig.
Blomsterbutiken FloristMakeriet flyttar till SöDER Gallerian
I mars flyttar blomsterbutiken FloristMakeriet till SöDER Gallerian. Till en början slår de upp dörrarna...
En man håller i ett barn och bredvid står en kvinna. De har leende på läpparna och barnet sträcker armarna framåt mot kameran. De står i en dörröppning framför sitt café. Väggen på huset är blått och har menyer på väggarna.
Bruket öppnar bageri och handel på Bruksgatan
I februari öppnar Bruket bageri & handel på Bruksgatan. Det är ägarna av Bruket kaffebar som står...
Rulla till toppen