Ny restaurangsatsning på Sundstorget – Diplomat & Bar

I slutet av sommaren öppnar Diplomat & Bar, ett nytt restaurangkoncept, på Sundstorget i Helsingborg city. Restaurangen är en del av Jefasts satsning på torget. På den nya krogen kommer det serveras mat inspirerad av olika delar av världen samt noga utvalt vin och öl.

Fastighetsägaren Jefast välkomnar en ny och spännande etablering till Sundstorget i centrala Helsingborg – Restaurang Diplomat & Bar. Den nya etableringen representerar ett välkomnat tillskott i Jefasts nya satsning på att öka attraktiviteten runt Sundstorget.

– Vi tycker det är jättekul att Diplomat & Bar har valt att etablera sin nya restaurangsatsning på Sundstorget. Det känns extra kul att göra denna satsningen tillsammans med den välkända, lokala duon John och Jon som har lång erfarenhet i branschen, säger Cassandra Jertshagen, VD på Jefast

Diplomat & Bar är en familjär samlingsplats för olika tillfällen. Här finns det plats för de spontana besöken, för kollegor och vänner på After Work och de som vill fira en speciell dag. Restaurangen inspireras av mat från hela världen och på menyn kan du bland annat se kött-, fisk- och skaldjursrätter, gourmetpizzor, pasta och en hel del smårätter. Leverantörer har noga valts ut för att kunna erbjuda både de trevligaste och godaste sorters vin och öl.

– Sundstorget känns som det perfekta läget med dess centrala placering i Helsingborg, säger John och Jon, ägare av den nya restaurangen. Här är närheten till hamnen, shopping, hotell och uteliv ständigt närvarande. Lättillgängligheten med tåg, buss och garage under torget gör ju inte saken sämre. Det ska bli riktigt kul att få vara med på Jefasts satsning på Sundstorget, avslutar dem.

Jefast ser framemot att gemensamt med övriga aktörer på Sundstorget skapa en ännu mer attraktiv plats tillsammans. Dessutom finns där ytterligare en café- eller restauranglokal tillgänglig på torget. Diplomat & Bar kommer att öppna under sensommaren.

Martin Klinteberg, etableringsansvarig på HBG City, ser positivt på etableringen av restaurangkonceptet på Sundstorget.

– Jefast har växt till en av de större fastighetsägarna i stadskärnan och det är jättespännande att följa deras satsningar såväl på Söder som på Norr. Att de nu tar ett omtag om Sundstorget är väldigt positivt och visar att man är mån om att utveckla vår stadskärna. Att man dessutom gör det i samarbete med etablerade Helsingborgsprofiler skapar goda förutsättningar för en långsiktig och stabil etablering. Diplomat & Bar blir ett välkommet tillskott till det redan spännande utbudet på torget, säger Martin Klinteberg, etableringsansvarig på HBG City.

Fler nyheter

En animerad bild av Hans Alfredsons plats i Helsingborg city. Bilden är på en trappa, gröna träd och växter och man ser en man gå i trappan. Blommor i lila färger är längs trappan ner till platsen.
Invigning av Hans Alfredsons plats!
Äntligen är det dags att inviga Hans Alfredsons plats! Platsen norr om Stadsteatern, nedanför Cafe Étoile,...
Ett litet barn åker på en uppblås hoppborg. Barnet har krulligt hår och har en blå t-shirt med shorts. Hoppborgern går i färgerna gult, rött och blått.
Eid-firande på Gustav Adolfs torg i Helsingborg
Under den 10 april, 11 april och 13 april kommer det vara Eid-firande på Söderrummet, Gustav Adolfs torg...
Modevisning, en tjej är i fokus med gul jacka och svart blus med kraftig sminkning. I bakgrunden ser man många människor som fotar
Shoppingkväll i city!
Vi bjuder in till en härlig shoppingkväll i city! Butikerna håller öppet extra länge, trubadurer skapar...
påskliljor i gul färg som står i en kruka framför en stadsmiljö
Påsk i city!
Påsken närmar sig och i city händer det massor av roliga saker! Träffa påskharen, så ett frö, gå på konstrunda...
Ångfärjeparken, blommor och blå himmel
Vårtips!
Våren är äntligen här och vi har listat AW-tips och vart ni kan gå för vårens bästa quiz. Som vi längtat...
Fyra personer står bredvid varandra och håller varandra över ryggen. De ler och det står Teamfabriken på deras tröjor som är i olika färger.
Upplevelsekonceptet Teamfabriken öppnar i Helsingborg city
Efter sommaren öppnar det populära upplevelsekonceptet Teamfabriken på Södra Storgatan. Fokus kommer...
En kvinna står framför ett skyltfönster där det står Christina Fischer och opening soon.
Exklusiv second hand-butik öppnar på Fågelsångsgatan
Den 22 mars öppnar Christina Fischer, ett exklusivt second hand-koncept, på Fågelsångsgatan. Butiken...
Framför en vägg som har motiv av blommor på den står två kvinnor bredvid varandra och ler. Den ena kvinnan har en mörkgrå klänning och den andra har en svart blus med en svart/vit kofta på sig.
Blomsterbutiken FloristMakeriet flyttar till SöDER Gallerian
I mars flyttar blomsterbutiken FloristMakeriet till SöDER Gallerian. Till en början slår de upp dörrarna...
En man håller i ett barn och bredvid står en kvinna. De har leende på läpparna och barnet sträcker armarna framåt mot kameran. De står i en dörröppning framför sitt café. Väggen på huset är blått och har menyer på väggarna.
Bruket öppnar bageri och handel på Bruksgatan
I februari öppnar Bruket bageri & handel på Bruksgatan. Det är ägarna av Bruket kaffebar som står...
Claytivity
Keramikstudion Claytivity öppnar i Gamla stan
I januari öppnar keramikstudion Claytivity på Prästgatan 6 i Gamla stan. Keramikstudion kommer vara ett...
Rulla till toppen