Upplevelsekonceptet Teamfabriken öppnar i Helsingborg city

Fyra personer står bredvid varandra och håller varandra över ryggen. De ler och det står Teamfabriken på deras tröjor som är i olika färger.

Efter sommaren öppnar det populära upplevelsekonceptet Teamfabriken på Södra Storgatan. Fokus kommer ligga på aktörer som vill ta med sina anställda för att stärka bandet samtidigt som de har roligt tillsammans.

År 2006 öppnades den första teamaktivitetsanläggningen i form av Utmaningarnas Hus i Malmöområdet, när Teamfabriken nu öppnar upp till hösten i Helsingborg så blir det företagets femte etablering, denna gång på Södra Storgatan 37 i city. Totalt kommer det att finnas 15 olika aktivitetsrum där inget ska vara det andra likt. Alla är välkomna, men deras största fokus kommer vara på verksamheter som vill ta med sina anställda för att stärka bandet samtidigt som de har roligt tillsammans.

– Inför 2023 intensifierade vi, tillsammans med HBG City, arbetet med att hitta en lokal i centrala Helsingborg. Vi blev oerhört förtjusta i Sjödin Fastigheters anrika lokaler och där kommer Teamfabriken öppna upp efter sommaren, med målsättningen att bli en samarbetspartner till alla konferenshotell och restauranger i staden. Vi vill erbjuda ett glädjefyllt och energifyllt besök samtidigt som vi kombinera detta med unika konferensmöjligheter, säger Olle Sjölund, VD och medgrundare av Teamfabriken.

Fastigheten som konceptet öppnar i ägs av Sjödin Fastigheter, som ser fram emot öppningen av Teamfabriken.

– Det är oerhört roligt att få ett företag som Teamfabriken till vår fastighet på Södra Storgatan. Vi ser fram emot ett långt samarbete där vi kan dra nytta av varandras kunskap och erfarenheter. Etableringen av Teamfabriken skapar även möjligheter för fler spännande verksamheter på övriga våningar i fastigheten, säger Kristian Svensson, kommersiellt uthyrningsansvarig på Sjödin Fastigheter.

Martin Klinteberg, etableringsansvarig på HBG City, ser positivt på etableringen.

– Vi har under en längre tid haft en dialog med Teamfabriken med målsättning att etablera dem i Helsingborg city. Teambuilding och aktiviteter, som kompletterar citys breda restaurangutbud, stämmer överens med ambitionen om att förmå besökare att stanna längre i stadskärnan. I Sjödin Fastigheters lokaler finns möjlighet att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Ett oerhört spännande tillskott till stadskärnan, säger Martin Klinteberg.

Länk till Teamfabriken

Fler nyheter

hoppborgar utomhus i en park. Hoppborgen är i olika färger och massor av barn som leker runt om kring. solen skiner och det är blå himmel.
Söderdagen den 25 maj!
Den 25 maj är det äntligen dags för Söderdagen igen! Söderdagen är ett evenemang där näringslivet, föreningar...
En animerad bild av Hans Alfredsons plats i Helsingborg city. Bilden är på en trappa, gröna träd och växter och man ser en man gå i trappan. Blommor i lila färger är längs trappan ner till platsen.
Invigning av Hans Alfredsons plats!
Äntligen är det dags att inviga Hans Alfredsons plats! Platsen norr om Stadsteatern, nedanför Cafe Étoile,...
Ett litet barn åker på en uppblås hoppborg. Barnet har krulligt hår och har en blå t-shirt med shorts. Hoppborgern går i färgerna gult, rött och blått.
Eid-firande på Gustav Adolfs torg i Helsingborg
Under den 10 april, 11 april och 13 april kommer det vara Eid-firande på Söderrummet, Gustav Adolfs torg...
Modevisning, en tjej är i fokus med gul jacka och svart blus med kraftig sminkning. I bakgrunden ser man många människor som fotar
Shoppingkväll i city!
Vi bjuder in till en härlig shoppingkväll i city! Butikerna håller öppet extra länge, trubadurer skapar...
påskliljor i gul färg som står i en kruka framför en stadsmiljö
Påsk i city!
Påsken närmar sig och i city händer det massor av roliga saker! Träffa påskharen, så ett frö, gå på konstrunda...
Ångfärjeparken, blommor och blå himmel
Vårtips!
Våren är äntligen här och vi har listat AW-tips och vart ni kan gå för vårens bästa quiz. Som vi längtat...
En kvinna står framför ett skyltfönster där det står Christina Fischer och opening soon.
Exklusiv second hand-butik öppnar på Fågelsångsgatan
Den 22 mars öppnar Christina Fischer, ett exklusivt second hand-koncept, på Fågelsångsgatan. Butiken...
Framför en vägg som har motiv av blommor på den står två kvinnor bredvid varandra och ler. Den ena kvinnan har en mörkgrå klänning och den andra har en svart blus med en svart/vit kofta på sig.
Blomsterbutiken FloristMakeriet flyttar till SöDER Gallerian
I mars flyttar blomsterbutiken FloristMakeriet till SöDER Gallerian. Till en början slår de upp dörrarna...
En man håller i ett barn och bredvid står en kvinna. De har leende på läpparna och barnet sträcker armarna framåt mot kameran. De står i en dörröppning framför sitt café. Väggen på huset är blått och har menyer på väggarna.
Bruket öppnar bageri och handel på Bruksgatan
I februari öppnar Bruket bageri & handel på Bruksgatan. Det är ägarna av Bruket kaffebar som står...
Claytivity
Keramikstudion Claytivity öppnar i Gamla stan
I januari öppnar keramikstudion Claytivity på Prästgatan 6 i Gamla stan. Keramikstudion kommer vara ett...
Rulla till toppen