Exklusiv second hand-butik öppnar på Fågelsångsgatan

En kvinna står framför ett skyltfönster där det står Christina Fischer och opening soon.

Den 22 mars öppnar Christina Fischer, ett exklusivt second hand-koncept, på Fågelsångsgatan. Butiken kommer att ha ett utbud av kläder och accessoarer från premium-märken av hög kvalitet, men även egendesignade kollektioner.

Christina Fischer är en designer från Danmark med en lång karriär inom modeindustrin. Hållbart mode har alltid varit av stor vikt för Christina och när hon nu slår upp dörrarna på Fågelsångsgatan 7 kommer butiken dels att erbjuda second hand-produkter, men även egendesignade kollektioner av återvunnet material. Sortimentet består av högkvalitativa premium-märken, egendesignade produkter och vintage.

Tidigare hade Christina Fischer en butik utanför Helsingborg, men för några år sedan valde hon att fokusera helt på sin webbshop. Christina ser fram emot att få träffa sina kunder igen när hon nu åter öppnar en fysisk butik, den här gången i Helsingborg city. Hon har saknat att få vara en del av kundens köpupplevelse och ge tips och råd.

– Nu är det äntligen dags för mig att öppna upp dörrarna och träffa alla underbara kunder igen. Helsingborg city är en levande plats som besöks av människor i alla åldrar, där finns en stark gemenskap och jag kan inte tänka mig en bättre plats att slå rot, säger Christina Fischer.

Lokalen som Christina Fischer öppnar i förmedlas av Valvet House of Business, som ser butiken som en perfekt hyresgäst för lokalen.

– Intresset för lokalen på Fågelsångsgatan har varit stort, men då både vi och fastighetsägaren var måna om att det skulle vara rätt aktör för både lokalen och stråket tog vi god tid på oss att hitta den ultimata hyresgästen. Vi är väldigt glada över att det är just Christina Fischer som flyttar in, säger Mats Boson, uthyrare på Valvet House of Business, som representerar fastighetsägaren.

Martin Klinteberg, etableringsansvarig på HBG City, ser positivt på etableringen.

– Christinas koncept är väldigt intressant och unikt och det ligger även i linje med arbetet med att ytterligare stärka utbudet på- och omkring Kullagatan. Hon har dessutom en gedigen bakgrund inom hållbart mode och en stark kundbas. Vi är glada att varumärket åter väljer att fokusera på fysisk handel och att de väljer att göra det i Helsingborg city. Christina Fischer blir ett perfekt tillskott för såväl Fågelsångsgatan som området i stort, säger Martin Klinteberg.

Fler nyheter

hoppborgar utomhus i en park. Hoppborgen är i olika färger och massor av barn som leker runt om kring. solen skiner och det är blå himmel.
Söderdagen den 25 maj!
Den 25 maj är det äntligen dags för Söderdagen igen! Söderdagen är ett evenemang där näringslivet, föreningar...
En animerad bild av Hans Alfredsons plats i Helsingborg city. Bilden är på en trappa, gröna träd och växter och man ser en man gå i trappan. Blommor i lila färger är längs trappan ner till platsen.
Invigning av Hans Alfredsons plats!
Äntligen är det dags att inviga Hans Alfredsons plats! Platsen norr om Stadsteatern, nedanför Cafe Étoile,...
Ett litet barn åker på en uppblås hoppborg. Barnet har krulligt hår och har en blå t-shirt med shorts. Hoppborgern går i färgerna gult, rött och blått.
Eid-firande på Gustav Adolfs torg i Helsingborg
Under den 10 april, 11 april och 13 april kommer det vara Eid-firande på Söderrummet, Gustav Adolfs torg...
Modevisning, en tjej är i fokus med gul jacka och svart blus med kraftig sminkning. I bakgrunden ser man många människor som fotar
Shoppingkväll i city!
Vi bjuder in till en härlig shoppingkväll i city! Butikerna håller öppet extra länge, trubadurer skapar...
påskliljor i gul färg som står i en kruka framför en stadsmiljö
Påsk i city!
Påsken närmar sig och i city händer det massor av roliga saker! Träffa påskharen, så ett frö, gå på konstrunda...
Ångfärjeparken, blommor och blå himmel
Vårtips!
Våren är äntligen här och vi har listat AW-tips och vart ni kan gå för vårens bästa quiz. Som vi längtat...
Fyra personer står bredvid varandra och håller varandra över ryggen. De ler och det står Teamfabriken på deras tröjor som är i olika färger.
Upplevelsekonceptet Teamfabriken öppnar i Helsingborg city
Efter sommaren öppnar det populära upplevelsekonceptet Teamfabriken på Södra Storgatan. Fokus kommer...
Framför en vägg som har motiv av blommor på den står två kvinnor bredvid varandra och ler. Den ena kvinnan har en mörkgrå klänning och den andra har en svart blus med en svart/vit kofta på sig.
Blomsterbutiken FloristMakeriet flyttar till SöDER Gallerian
I mars flyttar blomsterbutiken FloristMakeriet till SöDER Gallerian. Till en början slår de upp dörrarna...
En man håller i ett barn och bredvid står en kvinna. De har leende på läpparna och barnet sträcker armarna framåt mot kameran. De står i en dörröppning framför sitt café. Väggen på huset är blått och har menyer på väggarna.
Bruket öppnar bageri och handel på Bruksgatan
I februari öppnar Bruket bageri & handel på Bruksgatan. Det är ägarna av Bruket kaffebar som står...
Claytivity
Keramikstudion Claytivity öppnar i Gamla stan
I januari öppnar keramikstudion Claytivity på Prästgatan 6 i Gamla stan. Keramikstudion kommer vara ett...
Rulla till toppen